Фризьорски салон в Младост

Victoria Style Fashion Studio

Вашият фризьорски салон в Младост

Освежете сивотата на забързаното ежедневие с красотата на промяната и неподправено добро настроение. Целта, която сме поставили пред себе си, е да накараме своите клиенти да се почувстват специални, да усетят любовта към себе си и към естетиката.

В нашия фризьорски салон в „Младост“ се стараем да създадем едно уникално и вълнуващо за Вас преживяване. Внимателното отношение и любезният тон са ключовите фактори, които обуславят нашата философия. Екипът ни от специалисти е винаги ентусиазиран да доведе до безупречен финал дори най-смелите и труднодостижими желания на клиентите. Наш ангажимент е да Ви консултираме предварително кое би било най-удачното решение за Вас.

Вече повече от 10 г. професионалистите на Victoria Style се грижат за Вашето високо самочувствие и елегантна визия, прилагайки последните иновации във фризьорството.

Ние създаваме не просто красота, ние създаваме чувство на удовлетворение. Нашият най-ценен капитал са именно клиентите. Затова непрекъснато полагаме усилия да предлагаме висококачествени услуги и продукти. Ние сме щастливи, когато успяваме да направим Вас щастливи. Вие сте тези, които ни вдъхновяват да изискваме повече от себе си и, респективно, да Ви даваме повече.

Victoria Beauty Studio – за Вашата прическа …

Като един наистина иновативен фризьорски салон в „Младост“, ние предлагаме първокласните продукти и терапии на водещи световни марки в областта на грижата за косата, маникюра и педикюра: L’Oréal Professionnel, Kérastase, Goldwell, INOA, DIA, Cuccio, Nail Harmony – Gelish, O.P.I., GEVOL. Нашите страхотни фризьори ежегодно повишават квалификацията си чрез обучения и семинари, които провеждат най-утвърдените марки в тази сфера.

Цени

Цени на услугите, които предлагаме

виж още

Актуално

Научете първи за нашите промоции

виж още

Интересно

Научете кои са новите модни тенденции

виж още

Галерия

Разгледайте нашите страхотни предложения

виж още

Cuccio
Gelsih
Goldwell
Kliss
Label m
L'Oreal
OPI
Organic
Bluesky