Обучение

Решихте ли да направите първата стъпка към своето успешно бъдеще? Victoria Style Hair Academy очаква всички Вас – талантливи и амбициозни начинаещи, които желаят да се развиват в света на фризьорството. Курсът по фризьорство за начинаещи е специално разработен, за да Ви превърне в търсени професионалисти, като Ви осигури нужното обучение, подкрепено от някои от най-добрите марки в света:

j

Работа в малки групи и индивидуално внимание към всеки курсист с цел да развие заложбите си и да покаже най-доброто от себе си. За нас е важно всички обучаващи се да се превърнат в добри и търсени професионалисти.

j

Усвояване на нужните познания върху човешката анатомия, структурата на косъма и скалпа, формата на лицето и цялостната визия. Те са необходими на фризьора, за да направи коректен анализ на косата на своя клиент и да му даде точни препоръки при избора на прическа и цвят.

j

Изучаване на всички основни техники на дамското и мъжкото подстригване и надграждането им с цел постигане на по-сложни варианти, съобразени с желанията на клиента.

j

Обучение за създаване на разнообразни прически – ежедневни, официални и сценични, даващо възможност на всеки курсист да изгради собствен почерк и стил.

j

Задълбочено изучаване на колориметрия, изграждащо усет към естетическото съчетаване на цветове и позволяващо на фризьора да предложи индивидуален цвят за всеки свой клиент.

j

Придобиване на умения за ефективна организация на работата в салона и привличане на повече клиенти.

j

Насоки и съдействие за създаване и развиване на успешен собствен бизнес.