За академията

Търсите професия, с която да се реализирате успешно навсякъде по света и да развиете свой печеливш бизнес? Искате да създавате красота с ръцете си и да получавате признание от своите клиенти? Нужно Ви е единствено желание, въображение и… качествено професионално обучение.

Пътят към успешната ви нова професия вече е отворен със стартиращия Курс по фризьорство за начинаещи в Victoria Style Hair Academy – гр. София. Обучението в една от най-творческите професии в света ще разшири възможностите Ви за печеливша кариера, ще Ви даде сигурност и ще Ви осигури независимост.

Victoria Style Hair Academy, съвместно с Профикон ЕООД, организира обучение по Професия “Фризьор“ Втора квалификационна степен Фризьорство код 815010, включващо 660 учебни часа теория и практика с продължителност 3 месеца в реален учебен фризьорски салон.

Обучение

Курсът по фризьорство за начинаещи е специално разработен, за да Ви превърне в търсени професионалисти, като Ви осигури нужното обучение, подкрепено от някои от най-добрите марки в света.

Виж повече

ЗАЩО Victoria Style Hair Academy?

Наша основна цел е Вие да получите обучение на най-високо ниво, съобразено с изискванията на МОН и с придобиването на основни умения по Професия Фризьор.

Виж повече

Какво може да очаквате?

След завършване на обучението ще бъдете изправени пред различни възможности за реализация, включващи: управител и собственик на Бюти Салон и др.

Виж повече

Стъпки към успеха

Способността да създавате добри оношения е ключов фактор, определящ дали фризьорството е Вашата професия. Умелото общуване привлича и задържа клиентите. Това е пътят към тази професия.

Виж повече

Свидетелство за професионална квалификация