ЗА САЛОНА

Оазис в градската среда, където всеки клиент може да се откъсне макар и за малко от забързаното ежедневие и да си подари малко красота и добро настроение. Всеки клиент е единствен и уникален и неговата визия е най-важното нещо за нас. Основна цел за нас е да създадем едно уникално и вълнуващо преживяване за вас. Коректното отношение и лоялността към клиента е на първо място в нашата философия. Нашият екип винаги е готов да удовлетвори и най-недостижимите желания на клиентите, както и да даде най-доброто предложение за неговата визия.
Над 10 години екипът на ВИКТОРИЯ СТИЛ се грижи за вашето добро настроение и вашия стайлинг прилагайки иновациите в професията.
Ние творим не само красота, но създаваме и положителни емоции.
Най-ценният капитал за нас сте вие клиентите. Благодарение на вас клиентите ние от екипа на ВИКТОРИЯ СТИЛ се стремим непрекъснато да се развиваме, да предлагаме най-новите продукти и услуги.
Вашият комфорт и грижата за вас ни правят щастливи и ни мотивират винаги да изискваме повече и повече от себе си.

Нашият екип

Цветелина

Фризьор

Изключително завладяващ професионалист с опит над 15 години в сферата на красотата. Отдадена на професия фризьор и стремяща се да прилага новите тенденции и техники в света на фризьорското изкуство. Преминала обучения в академия Лореал и редица стажове при световно известни коафьори. Работеща винаги в услуга на клиента и стремяща се да удовлетвори неговите най-съкровени желания, както и да предложи една напълно нова визия, съобразена със стила на клиента. Създател и управител на ВИКТОРИЯ СТИЛ от 10 години.

Констанса

Фризьор

Млад и амбициозен фризьор работи в сферата на фризьорството от 2 години. Основата си като фризьор получава в школата на стилист Капанов, обучавана от най-добрите стилисти. Своите умения развива във ВИКТОРИЯ СТИЛ под вещото ръководство на Цветелина Апостолова и Росица Димова. Мотивирана и вдъхновена от тях, тя се впуска в приключението фризьор. Получава призванието експерт фризьор от академия Лореал. Усмихната и позитивна, носеща положителна енергия, винаги готова да предложи нова и модерна визия, както и да удовлетвори най високите изисквания на клиента.

Людмила

Фризьор

Цветан

Фризьор

Веселина

Маникюрист

Кристина

Маникюрист

Силвия

Рецепционист

Продукти