ЗА САЛОНА

Оазис в градската среда, където всеки клиент може да се откъсне макар и за малко от забързаното ежедневие и да си подари малко красота и добро настроение. Всеки клиент е единствен и уникален и неговата визия е най-важното нещо за нас. Основна цел за нас е да създадем едно уникално и вълнуващо преживяване за вас. Коректното отношение и лоялността към клиента е на първо място в нашата философия. Нашият екип винаги е готов да удовлетвори и най-недостижимите желания на клиентите, както и да даде най-доброто предложение за неговата визия.
Над 15 години екипът на ВИКТОРИЯ СТИЛ се грижи за вашето добро настроение и вашия стайлинг прилагайки иновациите в професията.
Ние творим не само красота, но създаваме и положителни емоции.
Най-ценният капитал за нас сте вие клиентите. Благодарение на вас клиентите ние от екипа на ВИКТОРИЯ СТИЛ се стремим непрекъснато да се развиваме, да предлагаме най-новите продукти и услуги.
Вашият комфорт и грижата за вас ни правят щастливи и ни мотивират винаги да изискваме повече и повече от себе си.

Нашият екип

Цветелина

Топ фризьор

Изключително завладяващ професионалист с опит над 15 години в сферата на красотата. Отдадена на професия фризьор и стремяща се да прилага новите тенденции и техники в света на фризьорското изкуство. Преминала обучения в академия Лореал и редица стажове при световно известни коафьори. Работеща винаги в услуга на клиента и стремяща се да удовлетвори неговите най-съкровени желания, както и да предложи една напълно нова визия, съобразена със стила на клиента. Създател и управител на ВИКТОРИЯ СТИЛ от 15 години.

Росица

Фризьор

Констанса

Фризьор

Цветан

Фризьор

Ростислава

Фризьор

Гергана

Фризьор

Минчо

Фризьор

Александра

Маникюр

Ваня

Фризьор

Стела

Маникюр

Катя

Рецепция

Апостол Апостолов

Sales Manager

Продукти